Informatie

Leest u onze informatie aandachtig door mocht u verlegen zitten met enige vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, ons telefoonnummer vind u onderaan deze pagina.

Voor een uniek stappen lesplan voor beginners.
Voor mensen met faalangst.
Wij hebben geen intake om te kijken of u ons slagingspercentage in gevaar brengt. (ook mensen die niet zo snel leren of angstig zijn krijgen bij ons een kans)
Voor cursussen voor rijbewijshouders die rij-angsten hebben en niet meer de weg op durven
Ook geven wij lessen met de nieuwe manier van rijden die kostenbesparend is met uw brandstof.
Bij ons heeft u altijd dezelfde instructeur.
Wij lessen in een Volkswagen Bora (bediening identiek aan de VW Golf alleen meer luxe)

Door de bomen het bos niet meer zien. Een bekend spreekwoord dat u wel vaker heeft gehoord en wat zeer zeker slaat op de rijschool wereld. In Eindhoven en omstreken zijn meer dan 100 rijscholen actief maar welke moet u helpen op een goede en snelle manier uw rijbewijs te halen. Wij van auto rijschool Yvonne zijn van mening dat kwaliteit zorgt dat je opvalt tussen al die andere rijscholen. Wij zorgen dan ook dat wij dat kunnen bieden door een aanpak die uniek is, en die wij al vele jaren met succes gebruiken en zo zorgen wij dan ook dat we de rest een stap voor zijn. U heeft met deze methode minder lessen nodig dus u bespaart geld en bereikt zo toch snel hetzelfde resultaat als lessen op de oude manier.

Ik zal u proberen zo goed mogelijk duidelijk te maken wat onze unieke manier van rijlessen is:

Normaal heeft u rijles en stapt u de auto in, het is dan afwachten wat de instructeur gaat behandelen.
Wij bieden u een uniek lesplan waarbij u voor elk nieuw te volgen les onderdeel een overzicht krijgt zodat u thuis kunt lezen wat er de volgende les behandeld gaat worden en hoe, zodat u zich goed op de les kunt voorbereiden. Er zijn zo 8 lessen dus ook 8 lesplannen die u stap voor stap van makkelijk naar moeilijk door de te leren stof lijden, waarin heel de praktijk in theorie verwoord is. Ook staat er vaak meer in waar u bij de meeste rijlessen niet aan toe komt b.v. het gebruik van de vluchtstroken (vraagt u maar eens om hoeveel mensen hier iets over gehoord hebben tijdens hun rijlessen). Door dit unieke systeem van lessen wordt het volle lesuur gebruikt om te rijden dus geen onnodig stilstaan langs de weg voor ellenlange uitleggen.

Ik zou graag een voorbeeld van het lesplan bijvoegen maar ik hoop dat u begrijpt dat ik dit niet kan doen omdat ik anders de concurrentie op ideeŽn breng. Maar bent u nieuwsgierig geworden bel dan even en ik leg u alles uit en kan u ook alles laten zien.

Mensen die al eens eerder examen hebben gedaan en het niet gehaald hebben kunnen wij ook met de lesstappen helpen om het benodigde resultaat te verkrijgen.

Natuurlijk kunt u ons altijd met al uw vragen bellen.
Wij zijn ook mobiel te bereiken op 06-54201669 maar let op als u onder de les belt dan houden we het kort en bellen u liever even terug.Rijschool Yvonne
       Montferlandstraat 12
    5628 BK Eindhoven
  Tel:   040-2427321
   Gsm: 06-54201669

Hoofdpagina